Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital Spårarledarträff

11 augusti 2020 18:30 - 20:00

Ledare

Välkommen på avdelningsledarträffar för alla ledare i Skåne!

I augusti arrangeras fyra digitala träffar för dig som är scoutledare i Skåne. Varje träff är inriktad på en speciell åldersgrupp och ger dig verktyg som gör det enklare och roligare att vara scoutledare. Vill du vässa dina kunskaper, ska du kanske byta avdelning till hösten eller ska du bli ledare för första gången?

Vi kommer att prata om Scoutmetoden, målspår och stegring utifrån åldersgruppen men också utbyta erfarenheter och ge varandra tips på konkreta aktiviteter att göra med scouterna. Vi tittar på hur vi får scouterna att stanna längre i verksamheten med hjälp av en undersökning bland scouter som slutat som Scouternas Medlemsutvecklingsavdelning har genomfört. På utmanarträffen lägger vi dessutom extra fokus på hur vi motiverar scouterna genom ett lyssnande och stödjande ledarskap. Träffarna leds av utvecklingskonsulenterna som arbetar i Södra regionen.

Träffen hålls digitalt via verktyget Zoom (en länk till mötet skickas ut när du anmäler dig) klockan 18.30-20.00 med drop in från 18.15. Ledare från hela Skåne är inbjudna (Nordvästra Skånes scoutdistrikt, Snapphane Scoutdistrikt och Södra Skånes Scoutdistrikt) vilket ger dig chansen att utbyta erfarenheter med ledare som du inte brukar träffa.

 

Anmäl dig senast dagen innan träffen via länken:

ANMÄLAN HÄR>>

 

Varmt välkomna!

 

 

Kontakt:

Emma Nordengren, Utvecklingskonsulent, Södra regionen

Telefon, direkt: 072 078 75 26

Mail: emma.nordengren@scouterna.se

Plats

Online

Arrangör

Södra Kansliet
Telefon:
040-622 60 22/23
E-post:
sodrakansliet@scouterna.se
Webbplats:
View Arrangör Website