Konfirmationsläger

Konfirmationsläger 2018 erbjuds vid två tillfällen

Scouterna i Södra Skåne anordnar varje sommar konfirmationsläger. Under fyra veckor bor och lever konfirmanderna tillsammans.

Konfirmationslägret är fyllt med äventyr tillsammans med nya kompisar. Scout- och friluftsaktiviteter ingår som en viktig del av konfirmationsundervisningen. Du kommer att få vara med om hajker, utflykter, bad, diskussioner, lägerbål och mycket mer.

Du får även under dessa fyra veckor lära dig vad kristen tro innebär,  inte bara teoretiskt utan också i det dagliga livet tillsammans med kamrater, präst och scoutledare.

Det är inget krav att vara scout för att få åka på konfirmationsläger. Alla som är intresserad är välkomna att anmäla sig till lägret.

Fakta 2018

När

17 juni- 14 juli med konfirmation 14 juli på Göransborg

2 juli- 28 juli med konfirmation 28 juli på Gamlegård

Var

Göransborgs Friluftsgård i Höör & Gamlegårds kursgård i Torna Hällestad

Det år du fyller 15 år

Preliminärt 8000 kr (kan kommas att höjas lite för varje år)

Görs i formulär nedan (Glöm inte välja vilket år din anmälan gäller och vart du vill bli konfirmerad).

Margareta Persson, 040-622 60 23, kansli@sodraskane.se

Södra Skånes Scoutdistrikt

Vi har för avsikt att erbjuda två läger per år en med start veckan innan midsommar och en med start i början av juli. Vänligen välj vilken period ni är mest intresserade av
  • ååmmdd-xxxx