Konfirmationsläger

Konfirmationsläger 2019 är fulltecknat

Scouterna i Södra Skåne anordnar varje sommar konfirmationsläger. Under fyra veckor bor och lever konfirmanderna tillsammans.

Konfirmationslägret är fyllt med äventyr tillsammans med nya kompisar. Scout- och friluftsaktiviteter ingår som en viktig del av konfirmationsundervisningen. Du kommer att få vara med om hajker, utflykter, bad, diskussioner, lägerbål och mycket mer.

Du får även under dessa fyra veckor lära dig vad kristen tro innebär,  inte bara teoretiskt utan också i det dagliga livet tillsammans med kamrater, präst och scoutledare.

Det är inget krav att vara scout för att få åka på konfirmationsläger. Alla som är intresserad är välkomna att anmäla sig till lägret.

Läs mer om scoutkonfirmation som publicerades i Tidningen Scout under januari 2018.

Fakta 2019

När

16 juni-13 juli med konfirmation 13 juli på Göransborg – FULLT

Var

Göransborgs Friluftsgård i Höör

Det år du fyller 15 år

Preliminärt 9000 kr (kan kommas att höjas lite för varje år)

Görs i formulär nedan (Glöm inte välja vilket år din anmälan gäller och vart du vill bli konfirmerad).

John Söderdahl, 040-622 60 22, konfirmation@sodraskane.se

Södra Skånes Scoutdistrikt

Vi har för avsikt att erbjuda två läger per år en med start veckan innan midsommar och en med start i början av juli. Vänligen välj vilken period ni är mest intresserade av
  • ååmmdd-xxxx