Arrangemang

Nordvästra Skåne, Södra Skåne & Snapphane Scoutdistrikt välkomnar dig till en region full av arrangemang riktade till samtliga åldersgrupper inom Scouterna i Skåne.

Uppdelat på åldersgrupperna, till vänster, kan du hitta just det du är intresserad av att åka på. Anmälningsformulär eller information hittar du tillsammans med övrig information på respektive arrangemang.

Spårare

Aktiviteter för Spårare sker oftast på kårnivå eller som ett samarbete i distrikt, krets eller mellan kårer.

För Spårare »

Upptäckare

Upptäckaraktiviteter sker oftast på kårnivå eller genom olika samarbeten inom distrikt och med närliggande kårer.

För Upptäckare »

Äventyrare

Som Äventyrare är det nu äventyren börjar på riktigt och du har möjligheten att lära känna nya scouter ifrån andra delar av Skåne och Sverige när du åker på arrangemang.

För Äventyrare »

Utmanare

Är du utmanarscout i Skåne så finns det en hel uppsjö med aktiviteter, utbildningar och arrangemang att åka på.

För Utmanare »

Rover

Luft är det sydligaste, största & aktivaste roverscoutområdet i Sverige och täcker Skånes tre scoutdistrikt.

För Rover »

Ledare

Samla ledargänget, styrelsen eller andra scoutkompisar och häng med på lite ledarvård med aktiviteter och vidareutbildning inom olika områden där du inte behöver vara ledare utan bara få uppleva scouting!

För Ledare »