Konfirmationsläger

Sommaren 2021 blir det Konfa på både Sjöröd och Göransborg!
Vill du ställa dig i Kölista till 2021-års läger går det bra att göra en anmälan nedan eller kontakta john.soderdahl@scouterna.se för vidare information

Det går oxå bra att anmäla sig till framtida läger på länk nedan,

Det finns 30 platser på varje läger vi genomför

Göransborg har en mångårig tradition av konfirmationsläger och distriktet har bedrivet läger där de senaste åren, innan dess genomfördes dem av dåvarande Lunds scoutdistrikt. Man bor och rör sig i närområdet kring Göransborg som ligger nordost om Höör i Tjörnarps församling. Göransborg är ett suterränghus i 4 våningar.

Sjöröds lägerområde ligger vid foten av Gyllebosjön ca 15 km nordväst om Simrishamn på Österlen. 2020 blir det världspremiär på konfirmationsläger på Sjöröd. Distriktet har ägt anläggningen sen i början av 80-talet och utvecklat det till vad den är idag. En 10 ha stort lägerområde med flertalet hus, samlingssalar och aktiviteter. På Sjöröd blir det en lite tydligare friluftsinriktning under konfirmationstiden.

Konfirmationshistorik

Intresseanmälan konfirmation

• Vilket år vill ni anmäla konfirmanden till?
  • Vad är konfirmandens förnamn?
  • Vad är konfirmandens Efternamn?
  • Vilket år är konfirmanden född?
  • Vad är konfirmandens adress?
  • Vad är konfirmandens postadress?
  • E-postadress till konfirmanden
  • Telefonnummer där vi kan nå föräldrar
  • E-postadress där vi kan nå en förälder
  • Om konfirmanden är scout, vilken scoutkår tillhör den?