Laddar Evenemang

Vårläger på Sonnarp

18 maj - 21 maj

För alla

Nordvästra Skånes scoutdistrikt bjuder in till Vårläger 2023! Lägret sker under kristihimmelfärdshelgen på Sonnarps lägerområde.

När? 18-21 maj 2023

Var? Sonnarps lägerområde

Vem? Vi anser att det är upp till kårerna själva att bestämma om t.ex. en viss avdelning är välkommen en viss del av lägret. Alla är välkomna hela lägret för vår del.

Anmälning: Anmälning kommer ske via Scoutnet och den kommer vara öppen 6:e mars-9:e april, med efteranmälan till 23:e april.

Utmanarby: På Vårlägret sover utmanarna i en egen ”by”. Tänk på att utmanarlag som sover på utmanarbyn MÅSTE ha en ledare över 20 år som sover med dem. Har ni problem med att lösa detta så prata med grannkårer eller med LÄKO innan lägret.

Funktionär? Vill du vara med och hjälpa till att skapa ett fantastisk vårläger? Anmäl dig som funktionär! Info om anmälan kommer i samband med deltagaranmälan.

 

Kostnad

  • 90 kr/natt. D.v.s. kostar det 270 kr att åka hela lägret.
  • Ledarbarn över 5 år: 45 kr/natt.
  • Funktionär 65 kr/natt.
  • Efteranmälningsavgiften är 150% av ordinarie lägerkostnad.

Precis som tidigare år så sköter kårerna sina egna matinköp. Viss kylmöjlighet finns på plats, men är begränsad så vi ser gärna att ni handlar i två omgångar.

 

Nästa lägerbrev: Nästa lägerbrev kommer 7:e mars. Där kommer temat avslöjas, länk till anmälan och annan information som kan vara bra för er att ha.

 

Frågor?

Har ni några frågor? Tveka inte på att höra av er till någon av oss:

Rebecca Lundblad

Lägerchef

rebecca.lundblad@nvscout.se

Simon Tunje

Vice Lägerchef

simon.tunje@nvscout.se

Arrangör

Nordvästra Skånes Scoutdistrikt
Telefon:
073-528 59 45
E-post:
konsulent@nvscout.se
Webbplats:
View Arrangör Website