Arrangemangsledarkurs 19-21/1

Går du i tankar om att dra igång århundradets häftigaste arrangemang, hajk, tävling eller läger?

Skulle du vilja att det händer mer häftiga aktiviteter i Skåne?

Nu har du möjlighet att gå Arrangemangsledarkursen: en helgkurs där du sätts in i allt det där som du behöver känna till för att kunna vara ansvarig för en aktivitet eller arrangemang.

Ekonomi, administration, kontaktlistor, riskanalys, krisplan, marknadsföring och utvärderingar – ett nödvändigt ont i många ögon, men ack så viktigt för att vi ska kunna erbjuda och garantera de bästa av bästa arrangemang.

Vi kommer i sann scoutanda att praktisera learning by doing och många fallövningar!

Kursledare är Niklas Euström och Johan Holmberg. Båda har erfarehet av att arrangera stora och små event, från helger med avdelningen till internationella läger och upplevelser.

Tidigare har stora delar av deltagargrupperna bestått av utmanar- och roverscouter. Vi välkomnar dock alla som vill lära sig.

Vem: Utmanarscouter och äldre

När: 19-21 januari 2018