Vårläger, Sonnarp

Pirates of sonnarpBoka redan nu in Kristi Himmelfärdshelgen 2018  för det stora vårlägret på Sonnarp!

Här träffas vi i fyra dagar och lever härligt lägerliv tillsammans. Lägret är till för alla medlemmar i kåren. På lägret bor vi kårvis eller tillsammans med nära och kära kårer.
Utmanarna bor i utmanarbyn och har eget program.

I priset ingår program, förläggning i form av lägeräng, toaletter, slanor och ved. Ni på kåren fixar själva mat och tält. Bjud gärna in vänkårer från andra distrikt eller länder.

När:

10-13 maj 2017

Var:

På Sonnarps lägerområde, utanför Åsljunga i Nordvästra Skåne

Vem:

Spårare och uppåt

Lägerbrev

Anmälan:

Anmälan har öppet till den 8/4 men med ett tillägg på 50% för sen anmälan fram till 29/4.

Kåranmälan
Efteranmälan (bara nya)

För sent inkommen anmälan kan ej gatanteras deltagande. Först till kvarn gäller.
Antalet lägerdeltagare är maximerat till ca 1500 st.
Scouter i Nordvästra Skånes Scoutdistrikt har företräde.
I anmälan är det viktigt att samtliga kårer som vill bo tillsammans med varandra anger detta i anmälan, ömsesidig bekräftelse.

Lägerhästar

Här kan ni anmäla antalet lägerhästar till vårlägret. Enbart en anmälan per kår.

Lägerhästar

sensus-300x59

Vårlägret på Sonnarp har valt att samarbeta med Sensus. Det innebär att kårens olika avdelningar genomför programmet på lägret i studiecirklar och annan folkbildningsverksamhet. Därför behöver de olika avdelningarnas närvarolistor signeras när lägret är slut. Detta sker digitalt, och information mailas ut till respektive avdelningsansvarig som kåren uppger vid incheckningen.

Ange en ansvarig per avdelning (med mail och mobil utöver person- och adressuppgifter).

Ange också avdelning på alla kårens ledare vid incheckningen.

Eventuella frågor besvaras av Heléne Wilkens, helene.wilkens@sensus.se, 070-364 27 29

Kontakt:

Caroline Norén 0706-729944