Om kårlägerkonceptet

Ett kårläger på Sjöröd skall vara enkelt!

Som ledare eller funktionär i en scoutkår skall du kunna slippa tänka på allt det tunga och fokusera   på det viktiga – nämligen hur ni vill lägga upp ert läger.

Sedan fixar Sjöröd resten.

Vårt lägerområde har alla faciliteter ni kan behöva när ni är på läger. Det finns stora lägerängar, toaletter, slanor, ved, matutlämning, kiosk, badbrygga och lite längre bort även en större badplats.
Kort och gott – på Sjöröd erbjuder vi det mesta ni kan behöva!
2015-07-16 10.31.07
När ni kommit på plats och i ordning tar vår programservice vid. Huvuddelen av programmet på Sjöröd är sådant som ni själva genomför med era scouter.

När ni blir hungriga kommer ni förmodligen komma i kontakt med vår intendentur. Det är de som planerar, beställer och mäter upp maten här på Sjöröd. Vid ett par tillfällen under dagen kan ni komma förbi expeditionsbyggnaden och hämta ut den mat som ni sedan själv tillagar på byn. Om ni vill kan intendenturen hjälpa till med specialbeställningar som t.ex. ingredienser till födelsedagstårta.

Sjöröds service omfattar förläggning, program och intendentur. Det jobbet som återstår för er som ledare är att lösa transporten till lägerområdet, fundera kring vilket material kåren behöver ha med och om kåren skall ha något eget upplägg på sin lägervistelse hos oss.

Varmt välkommna till oss!