Hand i Hand

hand i handTa chansen att följa med på ett läger som skiljer sig från många andra läger. Det är ett läger som utvecklar dig som person samtidigt som du får en supersommar med många nya vänner!

Hand i Hand är ett läger för personer med utvecklingsstörning, tillsammans med scouter som under en vecka hittar på massa roligt på Gamlegård som ligger en bit utanför Lund. Lägret är upplagt som ett scoutläger där hänsyn tas för allas behov.
På Hand i Hand tycker vi att kamratskap är väldigt viktigt. Vi delar in alla lägerdeltagare i patruller vilket gör att alla lär känna varandra väldigt bra och alla har alltid nära till en kompis. Varje patrull har två ledare, faddrar, som ställer upp och hjälper till med stora som små saker, och tillsammans klarar vi alla de utmaningar som dyker upp under veckan.
Vill du veta mer kontakta lägerchefen Caroline på info@hih.nu.

Ser fram emot att få in er ansökan!

När

26 juni till 3 juli.

Var

På Gamlegård i Torna Hällestad

Vem

Scouter:
För att följa med på lägret ska du vara äventyrarscout (12-15 år) eller utmanarscout (15-18 år).

Personer med funktionsnedsättning:
För att följa med på lägret ska du ha fyllt 14 år och inte över 20 år.

Arrangör Södra Skånes scoutdistrikt, Scouterna

Gå gärna in på vår facebook sida: www.facebook.com/handihandlagret