Arrangemang

Här kommer det gå att se alla lediga funktionärsplatser hos regionens arrangemang, uppdelat på distrikten som anordnar dem!

 

 

Nordvästra Skåne

Snapphane

Södra Skåne

Intendenturfunktionär

E-post: info@sjorod.se

Potatis, morötter, mjölk, dryck och många kg kött passerar intendenturens lokaler varje dag. Gillar du kontakt med lägerdeltagare, har koll på siffror och mått, kan hålla många bollar i luften och gillar ligga både ett och två steg före? Då är du den eller de vi söker till lägrets matdistribution! Här delas det ut frukost, lunch, fika, middag och kvällsfika till över 400 lägerdeltagare varje dag!

Kock eller Matintresserad!

E-post: info@sjorod.se
Telefon:
040-6226022

Vill du serva Sjöröds Lotsare med mat? Frukost, lunch, middag och kvällsfika rullar ut från köket till ca 30-50 lotsare varje måltid! Gillar du storkök, planera mat, specialkost mm. Då är du spindeln vi söker! 7-14 juli är lägertiden och vi kan behöva dig ett par dagar innan dess! Rekrytera kökspersonal själv eller få ett gäng intresserade under lägerperioden!

Lägeransvarig

E-post: info@sjorod.se

Vill du under kårlägerveckan ta ett litet extra ansvar som lägerchef? Se till så att programpass är bemannande, kiosk och shop fungerar, checka in anländande scoutkårer samt checka ut när lägertiden är slut. Se till så att deltagare och funktionärer har det bra, lösa akut uppkomna situationer och njuta av många steg på ett av Sveriges vackraste lägerområden! Tillsammans med distriktets konsulent John Söderdahl basar ni över lägerupplevelsen för över 400 scouter under 2017 års kårlägervecka! Häng med på ett spännande uppdrag!

Lägerplats

E-post: info@sjorod.se

Vill du planera lägerområdet med byar, vattenposter, brandskydd, ved, slanor och hur mycket toalettpapper som går åt? Då är du den eller de personer vi söker för att göra årets Kårlägervecka på Sjöröd extra bra!

Programfunktionär

E-post: info@sjorod.se

Älskar du att utveckla och förvalta bra programaktiviteter? Då är du den eller de personer vi söker. Under Sjöröds kårlägervecka har vi en fullmatatd programkatalog som inför varje år ses över och förändras. Mycket av programaktiviteterna ligger kvar år efter år men några förnyas, några tas bort och nya skapas! Har du huvudet fullt av idéer och vill förverkliga dessa anmäl då ditt intresse för programfunktionen under årets vecka!

Toalettansvarig!

E-post: info@sjorod.se

På ett läger krävs mat, program och rena toaletter! Är du en fena på att städa och vill ge lägerdeltagarna en extra bra upplevelse på toaletterna!? Isåfall är du den vi söker! Sjöröds skönaste jobb där du har tid till både bad, strandhäng, cafébesök och glass-stunder med kompisar! Städning på förmiddag och kväll samt översyn efter lunch. Övrig tid ägnar du åt det du behagar!

Regionen