Hösthajken i Nordvästra Skåne

Ni missar väl inte årets höjdpunkt? 29/9-30/9 2018

Hösthajk är en hajk med lite vandring och med roliga kontroller och uppgifter under hela vägen. Vi har alltid ett tema som vi meddelar till lagen några veckor innan hajken går av stapeln. Detta för att de lag som tycker det är kul att klä ut sig eller göra andra kul grejer som har med temat att göra, ska ha en chans att förbereda sig. Hajken sker i form av en tävling med vandringspris till vinnaren för utmanare- respektive bästa roverlag. Och i år kan ni vänta er något alldeles särskilt extra toppen under hajken!

Hösthajken är en stor hajk som lockar många scouter att gå och har du gått hösthajken en gång vill du inte missa att gå året därpå. Därför ser vi gärna att ert lag ställer upp i årets hösthajk och utmanar de andra lagen.

Lagen ska ha en ansvarig ledare från kåren som är minst 20 år och som är med hela hajken. Lagens storlek: ca 3-10 personer. Minst 80 deltagare, max 250.

Information om tid, plats och tema skickas ut när anmälningstiden har gått ut!

När

29/9-30/9 2017

Var

hemligt, men i Skåne

Utmanarlag med ledare, samt roverlag.

80 kr per person (120kr för efteranmälan)

Senast 16 september 2018 via länken:

Anmäl er här>>

Jessica Antonsson