Hösthajken i Nordvästra Skåne

Ni missar väl inte årets höjdpunkt? 30/9-1/10 2017

Hösthajk är en hajk med lite vandring och med roliga kontroller och uppgifter under hela vägen. Vi har alltid ett tema som vi meddelar till lagen några veckor innan hajken går av stapeln. Detta för att de lag som tycker det är kul att klä ut sig eller göra andra kul grejer som har med temat att göra, ska ha en chans att förbereda sig. Hajken sker i form av en tävling med vandringspris till vinnaren för utmanare- respektive bästa roverlag.

Hösthajken är en stor hajk som lockar många scouter att gå och har du gått hösthajken en gång vill du inte missa att gå året därpå. Därför ser vi gärna att ert lag ställer upp i årets hösthajk och utmanar de andra lagen.

Lagen ska ha en ansvarig ledare från kåren som är minst 20 år och som är med hela hajken. Lagens storlek: ca 3-10 personer. Minst 80 deltagare, max 250.

Information om tid, plats och tema skickas ut när anmälningstiden har gått ut!

När

30/9-1/10 2017

Var

hemligt, men i Skåne

Utmanarlag med ledare, samt roverlag.

EvolutionsHajk, det är en stor bonus att klä sig efter temat!

Varje lag måste ha med sig två träbitar en med måtten 200x95x45mm och en med måtten 45x45x45mm

80 kr per person

Senast 20 september 2017 via länken:

Hösthajken

Stefan Thomaeus