23/9 Upptäckarringen

20171029 Äventyrare från Vendelsö Scoutkår är ute och går med en Google Trekker-kamera i Tyresta.

Onda makter har tagit de mäktiga Upptäckarringarna! Nu måste dessa hittas och förstöras. Klippans scoutkår, Rydebäcks scoutkår och Råå Sjöscoutkår kallar därför alla Upptäckare att anta utmaningen som ringbärare och ge sig ut på den spännande vandringen från Råå Vallar till Rydebäck.

Varje patrull tar med egen lunch och fika och äter på valfri plats, t.ex. i väntan på att få komma till någon kontroll

En vuxen måste följa med varje patrull

När

23/9

Tre starttider, 09.30, 10.00 och 10.30, meddelas en vecka innan arrangemanget, avslut sker efter målgång, beräknat till någon gång mellan 14.00 och 15.00 beroende på starttid.

Var

Vandring från Råå Camping, Råå Vallar till Rydebäck, OBS! logistik att hämta bilar vid startplatsen löses individuellt av deltagande kårer

150kr per patrull

Sista anmälan den 7/9.