Scoutmöten på nya sätt!

Vi bjuder in till en träff där ni scoutledare får tips på hur man kan variera de vanligaste scoutmötena.

Hur kan vi variera våra eldningsmöten? Scouterna har tröttnad på våra traditionella matlagningsmöten, hur kan vi göra annorlunda? Jag tycker det är svårt och tråkigt att lära ut knopar, hur kan jag göra det roligt?

Under träffen så får ni förslag på hur ni kan variera och ”förnya” era vanligaste möten. Ni får också chans att ta del av andra ledares lyckade möten. Passa på att få en massa ny inspiration att ha i bakhuvudet inför höstterminen.

Vi kommer fokusera på följande ”tema” under kvällen:

– Eldning

– Matlagning

– Surra/bygga

– Knopar

– Frilufstliv

Vi träffas i:

• Kristianstad mån 4 juni kl 18:30-20:30
  • Åstorp tors 7 juni kl 18:30-20:30
  • Staffanstorp tis 12 juni kl 18:30-20:30
  • Ystad ons 13 juni kl 18:30-20:30

Adresserna där vi ska träffas kommer att stå i anmälan som kommer ut inom kort. Håll utkik på distriktets hemsidor och vår FB-sida Södra kansliet, Scouterna.

Anmälan sker senast måndagen den 28 maj.

Anmälan sker här>>

Under kvällen bjuds det på god mackfika.

Varmt välkomna!