Trapperyxan 28-29 april

Vi hälsar er välkomna till 2018 års
Trapperyxan & Dynggrepen.

Trapperyxan & Dynggrepen är en tävling, för Äventyrare och Utmanare, som arrangerats i över 50 år i Malmökretsen. Numera är tävlingen öppen för alla patruller i Skåne.

Tävlingen är en vandringshajk där ni i patrullen får arbeta för fullt under en helg med klurigheter, problemlösning och samarbetsövningar. Här får ni ett gyllene tillfälle att använda all den scoutkunkap ni har. Ni tar med er egen mat och lagar den på stormkök. På övernattningsplatsen slår ni upp era vindskydd eller tält och här kan ni laga maten över öppen eld.

Årets tävling startar den 28 april på morgonen och avslutas ca kl 15 på söndagen, den 29 april, ca en timmes bilfärd från Malmö.

Anmälan sker här senast den 8 april.
Det är viktigt att laget anger en e-postadress som kollas flitigt då informationen löpande går ut via den kanalen.

Mer info om arrangemanget hittar Ni här!

Frågor kan ställas till ole@scoutkarengripen.se

Vi ses i april
Djupadals scoutkår, Scoutkåren Gripen och Klagshamns Scoutkår

Snabbfakta
Vem: Äventyrare och Utmanare
Datum 28-29 april.
Anmälan: Senast 8 april.
Frågor: ole@scoutkarengripen.se
Kostnad: 1000 kr i startavgift per lag.